Monday, March 26, 2012

Brosa...again

Poate va ganditi " You have an obsession, girl ", dar se pare ca populatia e ahtiata dupa brose. Glumeam, dar se poarta din ce in ce mai mult. O fustita , o rochita, o margica, o brosa.... Si parca arati altfel.


Si, sa nu uit, maine apare noul articol in Revista Atelierul . Dar revin maine cu adresa , nu care cumva sa va rataciti in jungla virtuala.

Coliere noi

Pentru ca s-a mai incalzit afara, am renuntat la hainele groase, chiar daca nu era cazul , si asa m-am ales cu o raceala zdravana. Totusi abia astept momentul mutarii hainelor groase intr-un dulap mai putin accesibil si sa le fac loc tricourilor, bluzitelor etc etc.
Dar mi-am dat seama ca nu prea am accesorii, cu toate ca lucrez mereu la cate ceva nou. E bine ca se vand imediat dar eu am cam ramas fara. Asa ca m-am gandit sa mai aduc la lumina cateva coliere mai lejere, ideale pentru un tricou, cu un sacou si jeans, sau o rochita colorata si o geaca scurta din piele. Ce ziceti ?

 Nu va ganditi ca le voi pastra pentru mine . Nici gand , sunt prea frumoase , asa ca le gasiti in magazinul din Brasov sau pe breslo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...