Monday, October 24, 2011

Bratari textile

              Bratara textila , din panza si dantela, vopsite manual, pe suport din fetru, se inchide cu doua capse metalice. Partea din fata reprezinta o frunza de toamna, si este cusuta pe etamina , pusa in evidenta de o rozenta de tulle negru.                        

    It's a fabric bracelet,  cotton and lace, handpainted to obtain unique colours. In front there is an autumn leaf sewed by me and i hope you'll like it. The second bracelet is also painted , and you can see the different colours of the lace, from white pink to blue.


   Cea de-a doua bratara este, de asemenea din textil si dantela, din bumbac, ambele vopsite manual pentru a obtine nuante unice , se prinde prin doua capse metalice.


Set cercei si brosa



     Saptamana trecuta am intrat in posesia unei bucati de material inflorat, la care mi-a stat gandul si nu m-a lasat pana ce nu am confectionat ceva , adica o pereche de cercei si o brosa, din tesatura cu pricina, intarita cu fetru ( pasla) si ascunsa dupa un rand de tulle.

Despre toamna in cercei

    Toamna este asociata in general cu venirea frigului, a ploilor si a hainelor groase. Pentru mine toamna este anotimpul preferat si il asociez cu caldura...din casa. Nimic nu este mai placut decat mirosul caldurii degajate de varianta moderna a sobei si anume, caloriferul. Daca mai adaug si ploaia care bate la geam si o carte buna, impreuna cu un timp disponibil pentru a savura aceste momente , as putea spune ca sunt fericita. De asemenea iubesc toamna pentru culorile sale puternice care ma inspira si ma linistesc, pentru mirosul de struguri si de gutui, si muuulte altele.
     In general nu am o relatie prietenoasa cu timpul, care nu e niciodata suficient pentru a-mi pune in practica ideile, dar in acest weekend am reusit sa lucrez cateva lucrusoare la masina si am inceput si un tablou.  Am lucrat ceva cercei si bratari textile, toate inspirate de toamna. Materialele, panza si dantela din bumbac, sunt vopsite manual pentru a obtine nuante unice.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...